Atifete Jahjaga: Luljeta Pula ishte model i avancimit politik të gruas në Kosovë

23 Korrik, 2021 - 1:50 pm

Ish-presidentja e republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga në një takim me gruan protagoniste të viteve të 90-ta, Luljeta Pula Beqiri, kanë biseduar rreth arritjeve në fuqizimin e gruas kosovare dhe sfidave që priten të vinë përpara, përcjellë KultPlus.

“Me punën, përkushtimin e guximin e saj ajo është bërë model i angazhimit e avancimit politik të gruas në Kosovë. Me gra të fuqishme si Luljetën mund të bëjmë shumë gjëra të mrekullueshme në fuqizimin politik të grave në Kosovë”, ka thënë Jahjaga.

KultPlus ju sjell statusin e saj të plotë:

Një takim i shkëlqyeshëm me Luljeta Pula Beqirin, me të cilën biseduam për arritjet në fuqizimin e gruas kosovare dhe sfidat që kemi përpara në këtë drejtim.
Luljeta ishte politikisht aktive qysh prej kohës së hershme të levizjes sonë kombëtare për krijimin e Kosovës shtet. Me punën, përkushtimin e guximin e saj ajo është bërë model i angazhimit e avancimit politik të gruas në Kosovë.
Me gra të fuqishme si Luljetën mund të bëjmë shumë gjëra të mrekullueshme në fuqizimin politik të grave në Kosovë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme