займ на карту онлайн потребительский кредит

Aurela Konduri, Rozana Rushiti dhe Marina Parizi me libër studimor për Gjuhën Shqipe

16 Nëntor, 2019 - 10:56 pm

“Shqipja dhe greqishtja, ndikimi te njëra-tjetra nisur nga përvoja e mësimdhënies tek fëmijë dygjuhësh”, është një studim i realizuar nga Aurela Konduri, Rozana Rushiti dhe Marina Parizi për të zbuluar përmes dygjuhësisë interferencat mes dy gjuhëve, shqipes dhe greqishtes, shkruan KultPlus.com

Ky studim është bërë në mënyrë që procesi i mësimit të gjuhës shqipe të rrjedhë natyrshëm dhe të bëhet pjesë integrale e jetës së fëmijëve.

Të ngjajshme