Baleti Kombëtar i Kosovë me katër shfaqje për muajin mars

1 Mars, 2020 - 12:48 pm

Baleti Kombëtar i Kosovës do t’i shfaq katër shfaqje gjatë muajit mars, shkruan KultPlus.com

Siç duket Baleti Kombëtar i Kosovës edhe muajin mars do të ketë një aktivitet të konsiderueshëm. Ky institucion përmes një postimi në Facebook, Baleti Kombëtar i Kosovës ka publikuar shfaqjet dhe oraret e tyre, të cilat janë si vijon:

05.03.2020 – Shfaqja “Pushimi i Kalorësve”
Koreografia: Natalia Osipova
Premiera

06.03.2020 – Shfaqja “Pushimi i Kalorësve”
Koreografia: Natalia Osipova
Repriza e parë

12.03.2020 – Shfaqja “Pushimi i Kalorësve”
Koreografia: Natalia Osipova

26.03.2020 – Shfaqja “Exil”
Koreografia: Eno Peçi

/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme