Baleti Kombëtar i Kosovës zë vend në ballinën e revistës amerikane të arteve

3 Janar, 2021 - 12:25 pm

Baleti Kombëtar i Kosovës ka zënë vend në kopertinën e revistës amerikane të arteve në New York, ‘Revista 1212’, shkruan KultPlus.

Lajmi është bërë i ditur nëpërmjet një postimi në faqen zyrtare të Baletit të Kosovës në Facebook.

“Është një nder shumë i madh për Baletin Kombëtar të Kosovës që të paraqitet në kopertinën e revistës amerikane të arteve në New York – Revista 1212.  Faleminderit 1212digital dhe Lee Bradshaë për mbështetjen e ëndrrave tona”, thuhet ndër të tjera në postim./ KultPlus.com

https://www.magcloud.com/browse/issue/1909286?__r=656386&fbclid=IwAR1gDc58SEgDRob1upVj3XGIP5Q7Dl1VIP_8hfvjH3QcMx0ydHXJXJjWO_k

Është një nder shumë i madh për Baletin Kombëtar të Kosovës që të paraqitet në kopertinën e revistës amerikane të arteve…

Posted by Baleti Kombëtar i Kosovës – The National Ballet of Kosovo on Sunday, January 3, 2021

Të ngjajshme