Bardha Islami, studentja kosovare tregon përvojën e saj gjatë mësimit online

19 Mars, 2020 - 3:14 pm

Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës në lidhje me pezullimin e mësimit në të gjitha nivelet arsimore në Kosovë me qëllim të parandalimit të Corona Virus (COVID-19), Kolegji Universum ka vazhduar me ligjërata online.

Sot është dita e katërt që profesorët dhe studentët tanë po ndjekin mësimin online përmes video konferencave interaktive, detyrave individuale dhe grupore. E sipas studentës Bardha Islami ato janë po aq atraktive sa ishin në kampus.

Tutje Bardha thotë “Mendoj që ajo që po bën Kolegji Universum gjatë kësaj periudhe për vazhdimin e studimeve online është e mahnitshme. Tek ligjëratat në të vërtetë nuk po shihet ndonjë ndryshim po vazhdojmë me mësime, video konferenca interaktive. Pra po vazhdojnë të jenë mjaftë atraktive sa ishin kur merrnim pjesë fizikisht në kolegj, vetem se tani po i ndjekim online”. 

Për më shumë informata rreth platformave online që përdor Kolegji Universum dhe aktiviteteve në vijim ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.  

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të fundit

Të ngjajshme