Biblioteka Hivzi Sulejmani bëhet e qasshme për personat me aftësi të kufizuara

4 Gusht, 2022 - 11:31 am

Një lajm i mirë vjen sot me mëngjes nga Biblioteka Hivzi Sulejmani në Prishtinë e cila pas renovimeve është bërë e qasshme për personat me aftësi të kufizuara, përcjellë KultPlus.

“Me Team Rijad, ne po ndryshojmë perceptimet dhe po nxisim ndryshimin në mënyrën se si shoqëria i trajton dhe përfshin fëmijët me aftësi të kufizuara”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme