Bienalja e Arkitekturës në Venedik lëviz datat për shkak të Koronavirusit

4 Mars, 2020 - 6:59 pm

Datat e reja të Bienales së Arkitekturës në Venedik kanë lëvizur si pasojë e rrezikut nga Koronavirusi shkruan KultPlus.

Këto masa janë marrë me qëllim që të ketë efekt kur të mbahet Bienalja, pasi që, sic dihet lëvizja e njerëzve do të jetë e madhe.

Kjo Bienale komplekse, përfshin arkitektë nga më se 60 shtete nga të gjitha kontinentet.

Situata aktuale paraqet rrezik për realizimin e saj, e cila ishte paraparë të mbahet me datën 23 maj.

Duke parë situatën e krijuar, kuratori Hashim Sarkis ka vendosur që ta shtyjë përurimin e saj për datën 29 gusht, dhe kohëzgjatja të jetë deri në nëntor. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme