Biznesi vendor APR ofron donacion për SOS Fshatin e Fëmijëve

16 Prill, 2021 - 4:09 pm

APR – Asistencë e Përgjithshme Rrugore, ka ofruar asistencë rrugore të përgjithshme pa pagesë për një periudhe një vjeçare për nevojat e SOS Fshatrave, shkruan KultPlus.

Me këtë veprim, APR si biznes privat tregon një përgjegjësi për organizatat, e në këtë rast me SOS Fshatin e Fëmijëve.

Për këtë donacion kanë njoftuar nga SOS Fshatrat e Fëmijëve duke shprehur falënderimin e tyre dhe njëkohësisht duke treguar se kujdesi dhe mbrojtja e fëmijëve në nevojë do të ishte e pamundur pa përkrahjen e njerëzve vullnet mirë dhe bizneseve vendore.

“Puna në SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë si dhe kujdesi dhe mbrojtja e fëmijëve në nevojë do të ishte e pamundur pa përkrahjen e njerëzve vullnet mirë dhe bizneseve vendore.

Miqtë tanë edhe përkundër sfidave ekonomike dhe pandemisë vazhdojnë të jenë përkrah nesh dhe fëmijëve tanë.

Kësaj radhe ishte biznesi vendor APR – Asistencë e Përgjithshme Rrugore i cili ka ofruar asistence rrugore të përgjithshme pa pagesë për një periudhe një vjeçare për nevojat e SOS Fshatrave.

”Me kaq shumë miqë të mirë, fëmijët tanë ndihen edhe më të sigurtë dhe më të fortë’‘, shkruan në faqen zyrtare të SOS fshatit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme