Black Friday në ASA Medical Aesthetics me oferta speciale, zgjedhja ideale asnjëherë më afër jush

22 Nëntor, 2022 - 4:30 pm

Ndërsa dermatologjia si shkencë fokusohet në shërimin e lëkurës dhe flokëve tuaj, dermatologjia estetike është një krah i shkencës që thekson përmirësimin e pamjes suaj në lidhje me të dyja.

Të gjitha trajtimet që synojnë të përmirësojnë pamjen e lëkurës dhe flokëve tuaj, duke filluar nga ineksionet, lazer, pastrime të fytyrës, peeling e gjithçka tjetër, kanë tashmë adresën e përhershme e cila quhet ASA Medical Aesthetics Center, vendi që ju siguron opsionet më të  mira të trajtimit për nevojat tuaja estetike.

ASA Medical Aesthetics Center kujdeset në detaje për të shëruar shqetësimet e lëkurës dhe flokëve në një mënyrë që ato të duken më të shëndetshme, madje duke shkuar deri në rritjen e vetëbesimit të pacientëve që kanë qenë të pakënaqur me pamjen e tyre.

Në ASA ju presin specialistë për tu konsultuar dhe më pas për të trajtuar shqetësimet mjekësore dhe estetike dhe ne ju sigurojmë që do të jeni në duart më të mira.

ASA Medical Aesthetics është kujdesur që edhe këtë Black Friday të jetë sa më afër jush, duke ju ofruar zbritje speciale dhe paketa nga më të ndryshmet, ku mund të përfitoni për të marrë shërbimet që gjithonë i keni dëshiruar më çmimet më të  mira në treg.

Black Friday në ASA Medical Aesthetics Center ka nisur nga data 21 Nëntor dhe do të zgjasë deri më datë 27 Nëntor.

Për të rezervuar takimin tuaj për një trajtim apo konsultë, telefononi në: 00 383 49 293 747.

ASA Medical Aesthetic Center mbetet zgjedhja juaj ideale!

Sepse ASA është klinikë dermo-estetike e cila njihet për shërbimet dhe tretmanet të cilat janë në hap me industrinë e bukurisë së avancuar. ASA ofron një gamë të gjerë të trajtimeve më të sofistikuara jokirurgjikale, kundër plakjes dhe estetike, më të kërkuara në tregun e sotëm. Trajtimet janë të cilësisë më të lartë dhe të udhëhequra nga eksperte mjekësore të specializuara. Mbushje dermale ( buzë, mollëza, mjekër …), Botox, Plazma, Mesoterapi. / KultPlus.com

Të ngjajshme