‘Break my heart’- hit i ri i Dua Lipa-së (VIDEO)

6 Prill, 2020 - 9:01 pm

Super ylli botëror nga Peja, Dua Lipa, ka kohë që këngët e saj të realizuara janë bërë hite gjithandej botës, shkruan KultPlus.com

“New Rules”, “Physical”, “IDGAF”, “Don’t Start Now”, janë disa nga hitet më të njohura të saj me të cilat ajo ka prirë në top-lista të ndryshme si dhe ka marrë çmime të ndryshme muzikore.

“Break my heart” është kënga e saj më e fundit e cila ka marrë me mijëra kilkime për një kohë të shkurtër.

KultPlus këtu ka sjellur tekstin dhe videon e kësaj kënge:

I’ve always been the one to say the first goodbye
Had to love and lose a hundred million times
Had to get it wrong to know just what I like
Now I’m falling

You say my name like I have never heard before
I’m indecisive, but this time I know for sure
I hope I’m not the only one that feels it all
Are you falling?

Centre of attention
You know you can get whatever you want from me
Whenever you want it, baby
It’s you in my reflection
I’m afraid of all the things it could do to me
If I woulda known it, baby

I would’ve stayed at home
‘Cause I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

Oh no, I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

I wonder, when you go, if I stay on your mind
Two can play that game, but you win me every time
Everyone before you was a waste of time
Yeah, you got me

Centre of attention
You know you can get whatever you want from me
Whenever you want it, baby
It’s you in my reflection
I’m afraid of all the things it could do to me
If I woulda known it, baby

I would’ve stayed at home
‘Cause I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

Oh no, I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

Ooh, break my heart
Ooh, break my heart
Ooh
Am I falling in love with the one that could break my heart?

I would’ve stayed at home
‘Cause I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home (I would’ve stayed at home ’cause I)
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

Oh no (Oh no), I was doing better alone
But when you said, “Hello”
I knew that was the end of it all
I should’ve stayed at home
‘Cause now there ain’t no letting you go
Am I falling in love with the one that could break my heart?

Të fundit

Të ngjajshme