Brenda muajit nëntor në Parma të Italisë vendoset busti i Skënderbeut

2 Nëntor, 2019 - 7:00 pm

Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, ka njoftuar se nëntori do të jetë shumë i ngarkuar me aktivitetet kulturore në qytetin Parma të Italisë, shkruan KultPlus.com

“Nëntori, muaji i kulturës shqiptare në Parma, Itali. Gjatë këtij muaji do të zhvillohen aktivitete të ndryshme kulturore, si koncerti “Agimet Shqiptare”, me pjesëmarrjen e të rinjve shqiptar, studentë në konservatorin e Parmës dhe grupit të valleve “Scanderbeg”, hapja e klasës së gjuhës shqipe në Parma etj”

Ai e ka lënë të kuptohet se aktiviteti kryesor do të jetë vendosja e bustit të heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastriot Skënderbeut.

“Aktivitete do të kulmojnë me vendosjen e bustit të heroit kombëtar “Gjergj Kastriot Skëndërbeu” në Parma”

Të ngjajshme