Burim Berisha vjen me ekspozitë personale

6 Shtator, 2020 - 9:42 pm

Burim Berisha po vjen me ekspozitë personale e cila pritet të hapet me 11 shtator dhe do të jetë e hapur deri më 11 nëntor, shkruan KultPlus

Ekspozita “Root Rot” vjen në Galerinë “PAPER” teksa kuratorja e kësaj ekspozite është Nora Weller.

Edhe ky aktivitet do të mbahet ashtu si edhe aktivitetet tjera të cila nuk janë ndalur pavarësisht situatës pandemike në vend, por gjithmonë duke i respektuar masat mbrojtëse në fuqi. / KultPlus.com

Të ngjajshme