Cili institucion po i përmbush kërkesat dhe vizionin e maturantëve?

2 Korrik, 2019 - 7:59 pm

Vendimi për zgjedhjen e institucionit për studime është një vendim mjaftë i vështirë dhe ka peshë të madhe. Megjithatë, atë që duhet të kenë parasysh maturantët është që të vlerësojnë se cilat janë karakteristikat e një institucioni kualitativ edukimor dhe të shohin se si institucioni që zgjedhin do të përmbush vizionin e tyre për studime.

Interesim të jashtëzakonshëm po tregojnë maturantët për studime në Kolegjin Universum. Duke parë mundësitë që Kolegji Universum ju ofron për studime, sipas tyre këto janë disa nga arsyet që po zgjedhin Kolegjin Universum

1)  Kolegji Universum është i vetmi Institucion i rankuar në EdUniversal, agjensia më prestigjioze franceze e cilësisë në arsim. Shih linkun https://bit.ly/2WiSth5
2) Kolegji Universum është Institucioni më i ndërkombëtarizuar në Kosovë. Me fakte, me numra. Shiko listën e studentëve perfitues https://bit.ly/2HWfylt
3) Kolegji Universum është i vetmi Institucion pa asnjë program të suspenduar nga Akreditimi;
4) Universum dhe Vision Agency ofrojnë punësim të garantuar dhe financim të studimeve. Shiko linkun: https://bit.ly/2WQvuOG
5) Mbi 78% e studentëve tanë të programit Bachelor janë të punësuar apo janë punësuar 6 muaj pas diplomimit.   

Si të përfitoni bursë nga Kolegji Universum për studime në 22 shtete të BE-së?

1) Si student/e i/e Kolegjit Universum ju mund të studioni 1 semestër jashtë vendit me bursë të plotë. Bursa përfshinë: shkollim falas, 850-900euro kompenzim mujor, dhe 275-360 euro kompenzim për shpenzime të transporitit; Vlera totale e bursës që do të merrni është 5,075- 6,066 euro.
2) Ju si student/e e Universumit mund të studioni me bursë të plotë nga Universum në 22 shtete të BE-së dhe Turqi, pra në shtetet si: Angli,Gjermani, Turqi, Latvi, Itali, Republikën Çeke, Slloveni, Lituani, Portugali, Rumani dhe Kroaci etj; Shiko listën e universiteteve http://tiny.cc/rtgw7y
3) 108 studentë deri më tani (niveli Bachelor dhe Master), kanë qenë përfitues të bursës për studime jashtë vendit apo 522,725.00 euro. Shiko fotot e studentëve http://tiny.cc/lvgw7y
4) 390 BURSA janë aprovuar për vitin 2018/2019. 

Tani rradhën e keni ju!! Fillo studimet në Kolegji Universum institucionin më inovativ në vend, të rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Eksploro Evropën gjatë studimeve, studio një semester me BURSË të plotë në 22 shtete të BE-së. 

 Për informata më të hollësishme kontakto [email protected] apo +383 44 144 062.

Të fundit

Të ngjajshme