‘Cili shtet u kushtëzon studentëve mësimin online dhe nuk i ofron themeloren, energjinë elektrike?’

4 Nëntor, 2020 - 2:45 pm

Institucionet arsimore të vendit si shkak i Covid-it po vazhdojnë me ligjëratat online. Mirëpo, kjo formë e të mësuarit ka edhe vështirësi të shumta, e një ndër to është shkëputja e energjisë elektrike në vend, shkruan KultPlus.

Si rezultat i kësaj, studentëve po iu pamundësohet pjesëmarrja në ligjërata. E një nga ta, është edhe Shpresa Hasimi, studentja e Departamentit të Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës, e cila ka reaguar nëpërmjet një statusi në profilin e saj.

Sipas saj mësimi online nuk po mund të zhvillohet në mënyrë të duhur si pasojë e ndërprerjes së energjisë elektrike, andaj ajo kërkon zgjidhje e jo ankesa që rinia po largohet nga vendi.

KultPlus ua sjell të plotë reagimin:

Mësim online?!

Cili shtet u kushtëzon studentëve mësimin online dhe nuk i ofron themeloren, energjinë elektrike?

Kush është përgjegjës/e për dy ligjëratat që nuk mund t’i mbaja sot, si shkak i ndaljes së rrymës?

Apo, me të vërtetë nuk iu intereson fare se si po zhvillohet ky mësim, e ia bëni qejfin vetes gjoja se çdo gjë po shkon “perfekt”?!

Mos u mundoni të mashtroni veten me gjëra të tilla, por bëni zgjidhje!

Bëni zgjidhje, nëse dëshironi që të mos iu kthehet “boomerang” fëmijëve tuaj në të ardhmen.

E krejt në fund, mos u ankoni që rinia po largohet, ju nuk po lejoni as të shkollohemi./KultPlus.com

Të ngjajshme