Del në shitje burgu historik në Florida

20 Prill, 2021 - 5:25 pm

Një burg historik i krijuar në vitin 1920 është vënë në shitje në Florida.

Pjesa e brendshme e këtij burgu raportohet se është ruajtur mjaft mirë, ku dyert e qelive kanë mbetur origjinale mirëpo ka mungesë të energjisë elektrike.

Kjo pronë besohet se kushton rreth 140 mijë dollarë.

Kurse, në anën tjetër dihet pak për historinë e këtij burgu për shkak të mungesës së të dhënave në dispozicion nga gjykata dhe departamenti i policisë./paper/KultPlus.com

Të ngjajshme