Del traileri i “Those About to Die”: Anthony Hopkins luan perandorin romak (VIDEO)

13 Qershor, 2024 - 11:50 pm

Peacock ka publikuar një teaser shfaqjen e re “Those About to Die”.

Shërbimi i transmetimit postoi një trailer për serialin ku luan Anthony Hopkins.

Those About to Die bazohet në librin e Daniel P. Mannix me të njëjtin emër, i cili gjithashtu frymëzoi filmin e vitit 2000 Gladiator me Russell Crowe.

The Peacock show eksploron korrupsionin, politikën dhe spektaklin e garave të gladiatorëve në Romën e lashtë dhe paraqet “një ansambël personazhesh të ndryshëm në shtresat e shumta të shoqërisë romake ku sportet, politika dhe biznesi kryqëzohen dhe përplasen”.

Hopkins luan rolin e Vespasianit, perandorin e Romës nga viti 69 deri në 79 pas Krishtit.

Kasti përfshin gjithashtu alumët e Game of Thrones, Iwan Rheon dhe Jóhannes Haukur Jóhannesson, së bashku me Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari, Moe Hashim, Rupert Penry-Jones, Gabrielle Pession, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya dhe David Wurawa./KultPlus.com

Të ngjajshme