Dita e zgjedhjeve rriti edhe shikueshmërinë televizive

2 Dhjetor, 2021 - 5:31 pm

Muaji nëntor karakterizohet me ndodhi të shumta që ndodhin për gjatë gjithë 30 ditëve, megjithatë vëmendje të madhe këtë vit mori Dita “D” e njohur ndryshe si Dita e Zgjedhjeve, shkruan KultPlus.

Media Metri është një teknologji e matjes së audiencës televizive, e cila analizon dhe transformon të dhënat e mëdha në njohuri të dobishme për kompanitë dhe markat e medias.

Më 14 nëntor në Kosovë janë mbajtur zgjedhjet nacionale, për të cilat raportuan shumë media nga gjithë qytetet e vendit.

Nga këto të dhëna kuptojmë se më 14 nëntor ka rritje të konsiderueshme të shikueshmërisë televizive, e njejta ditë e cila shënon mbajtjen e zgjedhjeve lokale në vend. /KultPlus.com

May be an image of text

Të fundit

Të ngjajshme