Ditë informuese për punësim të infermierëve në Gjermani

25 Mars, 2021 - 1:00 pm

Kolegji Universum në bashkëpunim me DEKRA Academy organizojnë ditë informuese për studentët e vitit të dytë të Programit të Infermierisë rreth punësimit të studentëve në Gjermani.

Takimi do te mbahet me 25 Mars ne ora 13:00 dhe 27 Mars ne ora 14:00 ne Kampusin e Kolegjit Universum ne Lipjan.

DEKRA Akademie i ofron FALAS dhe në mënyrë të dedikuar studentëve të Kolegjit UNIVERSUM: Mësimin e gjuhës Gjermane deri në nivelin B2; Kontratën e punës në Gjermani me punëdhësit më prestigjoz; Trajnimin profesional dhe përgatitjen për pajisje me licensë Gjermane të Infermierit; Transferimin në Gjermani me të gjitha lehtësirat procedurale;

Në Kolegjin Universum studentët përgatiten qysh nga viti i parë për tregun e punës. Vënia në praktik e çdo njësie mësimore po lehtëson proceduren e mësimnxënies së studenteve.

Kolegji Universum u siguron studentëve një sërë burimesh dhe shërbimesh për të mbështetur mësimin dhe kërkimin e tyre. Laboratoret janë dizajnuara në mënyrë komode dhe janë të pajisur me shtretër, pacient-kukulla dhe mjete tjera të nevojshme në mënyrë që mësimi të jetë sa më efektiv.

Për më shumë informata na ndiqni në rrjete sociale në facebook apo instagram, kontaktoni në [email protected] ose +383 44 144 062.

Të ngjajshme