Do të mbyllen të gjitha parqet nëpër të gjithë qytetet e Kosovës

20 Mars, 2020 - 10:28 pm

Nga nesër do të mbyllen të gjitha parqet nëpër të gjithë qytetet në Republikën e Kosovës, thuhet në njoftimin e MPBs-së, shkruan KultPlus.

“Grupi Ndërinstitucional për Menaxhimin e Incidenteve ka marr vendim që të gjitha parqet nëpër të gjitha komunat e Republikës së Kosovës do të mbyllen nga ora 08:00 deri në ora 20:00. Policia e Kosovës do të jetë në të gjitha pikat ku janë parqet dhe nuk do të lejojë asnjë qytetarë që t’i frekuentojnë.”/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme