Drejt përfundimit edhe Qendra e edukimit jo-formal për fëmijë dhe të rinj në Pjetërshan

2 Korrik, 2022 - 4:23 pm

Kjo qendër rinore e standardeve ndërkombëtare me ambiente të llojllojshme e multifunksionale do të ofrojë hapësira të reja rekreative dhe kulturore për të rinjtë e Komunës së Gjakovës por edhe nga e gjithë Kosova, është bërë e ditur për këtë investim nga ministri i Ministrisë për Kulturë, Rini dhe Sporte, Hajrulla Çeku, shkruan KultPlus.

“E destinuar të ofrojë kushte fizike të një qendre rezidenciale, kjo Qendër Rinore do të mund të përdoret gjatë tërë vitit për aktivitete kulturore e sportive, e që për më tepër, mundëson gjithashtu prezencën dhe aktivizimin e të rinjve në ambient natyror”, ka thënë ministri Çeku./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme