Drita shumëngjyrëshe në Kopenhagë

5 Shkurt, 2020 - 9:34 am

Kopenhaga në Danimarkë ka nisur festivalin 23 ditësh, duke i sjellë dritën e nevojshme kryeqytetit të errësuar dhe dimëror.

Muaji shkurt është më i errëti në vit.

Dielli lind në orën tetë dhe perëndon në orën 17 teksa temperaturat vazhdimisht janë nën zero.

Një laser me ngjyrë të gjelbër i shtrirë në katër kilometra distancë, do të qëndrojë i ndezur gjatë tërë festivalit, për t’u bërë thirrje njerëzve që të dalin nga shtëpitë e ngrohta dhe të vizitojnë shfaqje të ndryshme nëpër qytet, transmeton KTV.

Ky është edicioni i tretë i Festivalit, për të cilin janë përdorur 60 instalacione nëpër tërë Kopenhagën.

Rrugët ujore të qytetit gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në festival.

Ka shumë udhëtime me anije për të parë instalacionet e dritave.

Të fundit

Të ngjajshme