Dukagjin Lipa i bënë thirrje Greqisë: Është koha ta ndjekni shembullin e Izraelit dhe ta njihni Kosovën

28 Shkurt, 2021 - 9:15 pm

Nuk janë të rralla rastet kur dashura për atdheun, por edhe thirrjen për të drejtën bëhen nga ana e artistëve që tashmë njihen edhe jashtë atdheut. Kësisoj ka vepruar edhe Dukagjin Lipa i cili ka shkruar se dhe Greqia duhet të ndjekë shembullin e Izraelit dhe të njohë Kosovën, shkruan KultPlus.

Një gjë të tillë Lipa e ka bërë një postim në rrjetin social Twitter, ku ka shpërndarë një artikull ku dhe kërkohet që Greqia të njoh Kosovën.

“Është koha që Greqia të ndjekë shembullin e Izraelit dhe të njohë Kosovën”, ka shkruar Dukagjin Lipa./ KultPlus.com

https://twitter.com/dukagjinlipa/status/1366086059080220676

Të fundit

Të ngjajshme