Dy togere të FSK-së diplomojnë në Akademinë Mbretërore Ushtarake ‘Sandhurst’

24 Nëntor, 2021 - 1:31 pm

Togeret Flutura Salihu dhe Doruntina Berbatovci, diplomuan me sukses në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst, shkruan KultPlus.

Në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst, në Mbretërinë e Bashkuar, më 20 nëntor, u zhvillua ceremonia e diplomimit të oficer-kadetëve dhe parada tradicionale e diplomimit.

Në këtë ceremoni, togerët e FSK-së, Flutura Salihu dhe Doruntina Bërbatovci, diplomuan me sukses pas përfundimit të kursit intensiv dy mujor të “Oficerëve të kualifikuar profesionalisht” në Akademinë Mbretërore Ushtarake Sandhurst.

Ky kurs synon certifikimin e mjekëve të ushtrisë, stomatologëve, avokatëve dhe oficerëve të tjerë të specializuar në aftësitë e Udhëheqjes Ushtarake.

Në këtë ceremoni, së bashku me togerët Salihu dhe Bërbatovci u diplomuan edhe 98 kadetë të tjerë, oficerë nga Mbretëria e Bashkuar dhe vende të tjera të botës.

Sandhurst është njëra ndër akademitë ushtarake në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka për synim që të jetë një qendër ekselence për lidership. /KultPlus.com

May be an image of 9 people, people standing, military uniform and outdoors

Të fundit

Të ngjajshme