EBC Cosmetic bëhet sponsor i Superligës së Femrave, pas marrëveshjes me Federatën e Basketbollit të Kosovës

11 Shkurt, 2021 - 4:10 pm

EBC Cosmetics do të jetë sponsor i Superligës së Femrave dhe tashmë kjo garë do të quhet EBC Superliga e Femrave. 

Marrëveshjen e kanë nënshkruar Elvira Dushku, Sekretare e Përgjithshme e FBK-së dhe Tea Belegu, përfaqësuese e EBC Cosmetics.

“Si kompani jemi shumë krenarë që do të jemi sponsor të Superligës së Femrave, dhe në përkrahje të femrave”, kanë thënë drejtuesit e EBC Cosmetics.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshje do të jetë një ndihmesë e madhe për klubet e Superligës së Femrave, por edhe për basketbollin e femrave në përgjithësi.

“Besojmë se bashkëpunimi do të vazhdoj për një kohë të gjatë. Jemi të lumtur që po bashkëpunojmë me Federatën e Basketbollit të Kosovës”, ka thënë Belegu. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme