EBC Cosmetics vjen me zbritjen më të madhe vjetore

25 Prill, 2024 - 3:01 pm

EBC Cosmetics është kompani lidere në industrinë e kozmetikës në vend, e njohur për origjinalitet dhe e vetmja kompani në Kosovë e autorizuar për shitjen në 10 pika dhe online të brendeve më të njohura ndërkombëtare.

Edhe këtë vit si çdo vit tjetër, EBC njofton për zbritjen vjetore me datat 26,27 dhe 28 Prill.

Zbritje vlen per te gjitha dyqanet e EBC qe ndodhen në këto lokacione:

 1. Bregu i Diellit , Rr.Eqrem Qabej
  2. Rr. Nëna Terezë
  3. Rr.Garibaldi, perballë hotel Grand
  4. ETC Fushë Kosovë
  5. Royall Mall, Rruga B
  6. Galeria Mall, Prizren
  7. Albi Mall, Veterrnik kati 0
  8. Albi Mall, Veterrnik kati 1

9. The Village Shopping & Fun, Ferizaj

10. Prishtina Mall, M2 (Prishtine – Ferizaj)

Si dhe ne Platformen për blerje online në të gjitha qytetet e Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë EBC SHOP : www.ebc.shop./ KultPlus.com

Të ngjajshme