займ на карту онлайн потребительский кредит

Edhe këtë vit, Kolegji Universum mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime

13 Tetor, 2020 - 7:48 pm

I cilësuar si institucioni më inovativ në vend, i rankuar në top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencioni prestigjoz EdUniversal

Duke ofruar një mjedis stimulues dhe bashkëpunues që promovon edukimin, kërkimin shkencor, shërbimin dhe udhëheqjen Kolegji Universum edhe këtë vit mbetet zgjedhja e parë e maturantëve për studime. 

Për të siguruar një mjedis mësimi eksperimental Kolegji Universum ka siguruar pajisje të reja mjekësore për kabinete për programet Infermieri, Estetikë dhe Higjenë Dentare, ku secili i diplomuar pajiset me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit.

Regjistrimet po vazhdojnë. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/

Kolegji Universum këtë vit ka shtuar programe të reja studimi dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së. 

Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me BURSË të plotë. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/

Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Apliko këtu  https://www.universum-ks.org/apliko/  apo kontakto info@universum-ks.org, 044 144 062 apo na ndiqni në rrjete sociale në facebook & instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të ngjajshme