Edi guxon të jetojë qysh ia do qejfi!

3 Shkurt, 2021 - 1:37 pm

“Një jetë e kam dhe e jetoj si unë dua”. Në fakt kjo është një nga fjalitë që na pëlqen ta themi shpesh, por sa e jetojmë si të tillë…? Kjo, pra, është një kundërthënie që bie ndesh dhe vlen për t’u diskutuar.

Mungesa e guximit është ajo që na bën të pafuqishëm kur përballemi me këto ide, ndërsa ata që guxojnë ndihen kryesisht të përjashtuar nga shoqëria. I tillë është edhe Edison Bardhoshi, personazhi që ishte pjesë e emisionit në Studio A.

Edi ka guxuar e guxon, ka tejkaluar çdo normë dhe pritje të shoqërisë kosovare, pra me një fjalë: “jeton qysh ia do qejfi”.

Për tu njohur më shumë me këtë personazh të veçantë, mund të ndiqni storjen në vazhdim. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme