Ekspozita ‘Larg shpisë’ – Muzeu Virtual i Refugjatëve

3 Dhjetor, 2021 - 2:54 pm

Të martën, më 7 dhjetor, në ora 18:00 keni mundësinë të vizitoni ekspozitën ‘Larg Shpisë’.

Kjo ekspozitë është krijutar nga Muzeu Virtual i Refugjatëve në bashkëpunim me Artan Hajrullahu. 

Ekspozita do të shfaqë storje nga Muzeu Virtual i Refugjatëve, muze i cili është përkushtuar për shumë vite ofrimit të një hapësire për memorializim dhe dokumentim të përvojave së refugjatëve përmes rrëfimeve audio.

Youth Initiative for Human Rights Kosovo ka ftuar të gjithë të interesuarit që të vizitojnë Muzeun Kombëtar të Kosovës, aty edhe ku do të mbahet aktiviteti. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme