Ekspozita më e madhe e shtëpizave të drurit në Finlandë, pjesëmarrës edhe shqiptarët

26 Korrik, 2019 - 3:13 pm

‘Housing Fair Area’ është ekspozita e radhës që do të mbahet në Finlandë me një arqitekturë shumë të veçantë të shtëpizave të vogla dhe praktike e të lëvizshme, ku druri shndërrohet në materal ndërtimi.

Në ketë ekspozitë do të marrin pjesë edhe djemtë kosovarë të cilët prej drurit kanë ndërtuar shtëpiza të mahnitshme që kanë zgjuar interes të jashtëzakonshëm në Finlandë.

Në këtë ekspozitë do të marrin pjesë rreth  250. 000 vizitorë.

‘Kjo shtëpi e jona e patentuar është një atrakcion në këtë ekspozitë. Jemi të vetmit në botë që bëjmë diçka të tillë, meqë e kemi liçencen në modulim mobility dhe në konstrukcion’, tregoi Lulzim Behxheti. / KultPlus.com

Të ngjajshme