Fahrije Hoti ndan rrugëtimin  e saj si ndërmarrëse e suksesshme me gratë e Janjevës

16 Tetor, 2023 - 12:26 pm

Themeluesja e Kooperativës “Krusha”, Fahrije Hoti, ka ndarë rrugëtimin e saj si ndërmarrëse e suksesshme me gratë e Janjevës, takim ky që u zhvillua në kuadër të projektit  “Trashëgimia Kulturore si nxitëse e ringjalljes ekonomike në Janjevë”, shkruan KultPlus.

Ky takim i cili u mundësua nga MKRS, European Union in Kosovo dhe UNDP Kosovo, ka për qëllim që këtyre grave tu mësohen artet, zanatet dhe si të zhvillojnë biznese të qëndrueshme.

“Aktivitetet tona kulturore për gratë e Janjevës po vazhdojnë si pjesë e projektit “Trashëgimia Kulturore si nxitëse e ringjalljes ekonomike në Janjevë”, bashkëpunim mes MKRS-së, European Union in Kosovo dhe UNDP Kosovo.

👉Thellohu në udhëtimin e tyre të cilat po mësojnë për artet, zanatet dhe si të zhvillojnë biznese të qëndrueshme. https://bit.ly/46FBrhO

Fahrije Hoti, themeluese e Kooperativës Bujqësore “Krusha”, ndau me ato rrugëtimin e saj si ndërmarrëse e suksesshme”, thuhet në njoftimin e MKRS në Facebook./KultPlus.com

Të ngjajshme