займ на карту онлайн потребительский кредит

Falem’nerës Drita Krasniqi

25 Gusht, 2020 - 3:10 pm

Drita Krasniqi nga Prishtina është infermiere në QMF që po kontribuon kundër pandemisë Covid19 në Kosovë.

Drita ka edhe një mesazh për gjithë qytetarët: Jeta juaj vlen, kujdesuni për veten!

Drita Krasniqi tashmë është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domosdoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Të ngjajshme