Falem’nerës Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca

23 Gusht, 2020 - 2:13 pm

Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca janë tre nga punonjëset shëndetësore që po kontribuojnë në luftën kundër Kosovës kundër pandemisë Covid19.

Sot është ditë e diele e si çdo të dielë tjetër, ato të trija janë ballë për ballë në luftën e Kosovës kundër Covid19.

Venera Haxhiavdyli, Rukije Kastrati dhe Shqipe Sfarca tashmë janë është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme