“Fare nuk lexojmë, e aq shumë flasim dhe shesim mençuri”

10 Dhjetor, 2022 - 11:31 am

Shkrimtari dhe publicisti i njohur shqiptar nga Maqedonia, Kim Mehmeti, në ditën e sotme thekson faktin se sa e rëndësishme është të lexohet sa më shumë e të flitet sa më pak. 

“Fare nuk lexojmë , e aq shumë flasim dhe shesim mençuri! Sikur të lexonim nga një libër në vit, do vinte dita kur do e kuptonim sa shumë rrëfen heshtja dhe, sa i mençur është ai që di të dëgjojë!”, kishe shkruar Mehmeti. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme