Festa e perimkulturës nis sot në Rahovec

20 Gusht, 2021 - 10:30 am

Festivali sivjet mbahet më 20, 21 dhe 22 gusht 2021.

Festivali mbahet me përkrahjen e Komunës së Rahovecit.

Agjenda:

Ora-11:30-Parakalimi Perimtar

12:00 – 12:55-Hapja solemne e Festivalit AgroFesta

14:00 -Hapja e Agro Tregut (Panairi)

15:00 -Sofra Krushjane

16:00 -Pjekja e Ajvarit në mënyrë tradicionale

Bërja e Turshive në mënyrë tradicionale

17:00 -Kush e Mush’ (garat në shpejtësinë e mbushjes së thasëve me speca)

20:00 – 00:00 -Koncert – Rap/Hip Hop/DJ./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme