FOTO nga koncertet e Filharmonisë së Kosovës në Portugali

26 Mars, 2023 - 1:00 pm

KultPlus ju sjellë imazhe nga prezantimi i Korit dhe Orkestrës së Filharmonisë së Kosovës në shtetin e Portugalisë.

Të fundit

Të ngjajshme