Fondacioni i Beyonce-it jep donacione për bizneset afro-amerikane

10 Korrik, 2020 - 6:00 pm

Organizata BeyGOOD e Beyonce-it është bashkuar me Asociacionin për përparimin e afro-amerikanëve (NAACP), për t’i ndihmuar bizneset që po vuajnë si pasojë e pandemisë së koronavirusit, duke dhënë grante prej 10.000 dollarëve.

Në një deklaratë në faqen e internetit të NAACP, shkruan: “Këto grante do t’u ofrohen bizneseve të vogla të afro amerikanëve, në mënyrë që të mos i humbin ato në këto kohë të vështira. NAACP krenohet që të bashkohet me BeyGOOD për t’i ndihmuar pronarët e bizneseve të vogla, që janë duke kaluar nëpër sfida të mëdha për shkak të krizës shëndetësore dhe sociale në SHBA, shkruan FemaleFirst.

Këto grante do t’u jepen bizneseve të afro amerikanëve në Houston, Neë York, Los Angeles dhe Minneapolis.

Procesi i aplikimit ka nisur të enjten dhe do të vazhdojë deri më 18 korrik, transmeton KOHA.

Organizata e Beyonceit ka dhënë edhe 6 milionë dollarë shtesë për shëndetin mendor dhe çështje tjera gjatë pandemisë së koronavirusit, për grupet që janë më së shumti të prekura nga kjo krizë. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme