“Fondi Shqiptar për zhvillimin e Diasporës” fillon me aktivitete në Tiranë

5 Shtator, 2019 - 1:00 pm

Global Women si një platfomë globale ka filluar me aktivitete edhe në Tiranë. Kjo platformë ka qëllime të ndryshme varësisht nga vendet ku funksionon por në Shqipëri ka për qëllim fuqizimin ekonomik dhe shoqëror të grave, përcjellë KultPlus.com

“Mirela Sula, e cila jeton prej shumë vitesh në Londër dhe është themeluese e Global Women, zhvilloi aktivitetin e radhës në Tiranë. Global Women është një platformë globale që synon bashkimin dhe fuqizimin socio-ekonomik të grave në botë” /KultPlus.comTë fundit

Të ngjajshme