Foto të rralla të Adolf Hitler

8 Prill, 2020 - 5:36 pm

Fotografi mjaft të rralla të Adolf Hitlerit dhe komandantëve të tij nazistë, kanë dalë në dritë. Albumet e fotografive besohen se janë koleksionuar midis viteve 1932 dhe 1938 nga Ernest Zaske, truproja e ish deputetit Rudolf Hess (një nga bashkëpunëtorët më të afërt të diktatorit).

Në foto shihet Adolf Hitler, teksa është duke udhëtuar me eskortën e tij. Të tjera foto tregojnë atë duke përshëndetur turmën e qytetarëve me “përshëndetje naziste”.

Po ashtu janë shkëputur momente edhe nga takimet e tij me homologun Benito Musolini.

Të fundit

Të ngjajshme