Fotografitë e vjetra që u rikthyen në jetë

1 Dhjetor, 2020 - 11:27 pm

Të udhëtosh prapa në kohë është e pamundur – ende nuk i kemi shpikur makinat e kohës. Por, teksa presim që shkencëtarët t’i krijojnë ato, ne mund t’i rikrijojmë fotografitë tona të vjetra të fëmijërisë për të zbuluar se sa kemi ndryshuar.

Në fakt, përdoruesit e internetit kanë shpërndarë fotografi me disa vite diferencë mes tyre. Në disa raste, ata kanë veshur saktësisht të njëjtat rroba dhe janë në të njëjtat pozicione, duke e bërë rezultatin përfundimtar tejet argëtues dhe madje edhe emocional.

Në mblodhëm për ju një koleksion fotografish të vjetra, të rikrijuara nga njerëzit në internet.

Teksa i shikojmë, kuptojmë që pavarësisht viteve që ndajnë dy fotografitë, thelbi i njerëzve nuk ndryshon.

Të fundit

Të ngjajshme