займ на карту онлайн потребительский кредит

Fushata “Bëhu Mik i Prishtinës” fillon ta gjelbëroj kryeqytetin

30 Tetor, 2020 - 4:58 pm

Në kohën kur kryeqytetin pa lum e ka pushtuar ajri i papastër dhe mungesa e gjelbërimit, Komuna e Prishtinës ka nisur fushatën “Bëhu Mik i Prishtinës” dhe lokacioni i parë për mbjelljen e fidanëve, u bë hapësira e konvikteve, shkruan KultPlus.

Fushata “Bëhu Mik i Prishtinës” ka për qëllim rikthimin e gjelbërimit, pastrimin e ajrit dhe zbukurimin e qytetit nëpërmjet mbjelljes së drunjëve. Kësisoj, 15 fidanë u mbollën nga iniciatorët e këtij organizimi në afërsi të konvikteve studentore.

Kjo nismë do të vazhdoj edhe në ditët e tjera, ndërkaq Komuna e Prishtinës pati bërë thirrje për donacione materiale dhe për bashkim të qytetarëve në këtë nismë. Bllogu Sbunker së fundmi i’u bashkua iniciativës me 60 fidanë.

Të interesuarit për t’u bërë “mik i Prishtinës’’ nëpërmjet gjelbërimit, mund të kontaktojnë në emailin: [email protected] ./KultPlus.com

Të ngjajshme