Gara e Vjeljes së Rrushit, aktiviteti tjetër ditor në Hardh Fest

2 Shtator, 2022 - 6:10 pm

Me sloganin “Ca kokrra rrushi”, këtë vit mbahet edicioni i 20 i festës së vjeljes së rrushit-Hardh Fest, që do të nis sot dhe do të zgjasë deri më datën 4 shtator, n’Konak të Rahovecit (tek shtëpia e verës).

Në mesin e shumë aktiviteteve, në ditëqn e parë të këtij festivali u mbajt edhe Gara e Vjeljes së Rrushit.

“Gara e Vjeljes së Rrushit është aktiviteti tjetër ditor në Hardh Fest .Vreshtarët garojnë, disa prej tyre fitojnë, por të gjithë dëfrehen e festojnë”, thuhet në njoftimine Hardh Fest./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme