Për herë të parë në Mitrovicë organizohet gara sportive për persona me aftësi të kufizuara

20 Korrik, 2022 - 12:54 pm

Në Mitrovicë organizohet për herë të parë gara sportive për persona me aftësi të kufizuara “Paraboccia” në kuadër të Green fest edicioni 12-të.

Ky aktivitet është organizuar nga OJQ “7 Arte” në bashkëpunim me Komitetin Paralimpik “Minatori”.

Të pranishëm do të jenë: Shefi i misionit të Eulex në Kosovë Z. Lars Gunnar Wigemark si dhe Presidentja e Komitetit Paralimpik, Znj. Njomza Emini.

Gara do të ndodhë më 20 Korrik, në Sheshin Isa Boletini në Mitrovicë, nga ora 19:00 deri në orën 21:00. /KultPlus.com

Të ngjajshme