Gastronomët me protestë, me slloganin “Boll ma” marshojnë para Qeverisë së Kosovës

15 Dhjetor, 2021 - 2:14 pm

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës (ShGK) dhe Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kanë protestuar para Qeverisë.

“Boll ma” është thirrja që ata po bëjnë për institucionet shtetërore për masat dhe kufizimet që iu është bërë këtij sektori.

Gastronomët thonë se durimit të tyre i ka ardhur fundi, duke theksuar se Qeveria e Kosova po i mbyll pa u dhënë asnjë ndihmë./ KultPlus.com

Të ngjajshme