Gjendet në Australi një mesazh në shishe 50 vite i vjetër

18 Korrik, 2019 - 4:00 pm

  

Pranë brigjeve të Australisë, gjendet një mesazh në shishe i shkruar 50 vite më parë.

Peshkatari Paul Elliot deklaroi për median australiane ABC se mesazhin në shishe e ka gjetur gjatë peshkimit me djalin e tij në gadishullin Eyre, në jug të Australisë.

Ai theksoi se mesazhin që daton nga 17 nëntori i vitit 1969, e ka shkruar një britanik 13-vjeçar, Paul Gilmor, i cili tregon për udhëtimin me anije nga jugu në perëndim të Australisë.

Eliot tha se dëshiron të njoftojë autorin e mesazhit të vjetër 50 vite.

Mesazhi më i vjetër në shishe në botë është gjetur në një plazh në perëndim të Australisë dhe datonte 132 vjet më parë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme