Gjërat që duhet t’i bëni nëse dëshironi një jetë më të mirë

12 Tetor, 2019 - 6:30 pm

1.Merruni me problemet tuaja

Ndalone vetën duke u larguar nga problemet tuaja pa marrë parasysh sa te komplikuar ato mund të duken. Mësoni ti merrni gjërat shtruar. Ju do të ndiheni të lehtësuar sapo ti kryeni të gjitha këto probleme edhe pse ndonjëherë do t’ju mund tiu duket se nuk do të përfundojnë kurrë.

2.Jini të ndershëm me veten tuaj

Mendoni për çdo aspekt të jetës tuaj dhe jini të ndershëm në lidhje me të. Çfarë ju duhet të ndryshoni për të shkuar atje ku dëshironi të jeni?

3.Bëni lumturinë tuaj një prioritet

Lumturia juaj është e rëndësishme. Bëni gjërat që ju bëjnë të lumtur  juve,  çdo herë pas here. Kujdesuni për nevojat tuaja së pari.

4.Bëhu vetja

Mos u përpiqni të jeni dikush që nuk jeni vetëm për të bërë përshtypje  për të tjerët. Ji krenar për atë që je dhe qëndro i vërtetë për veten.

5.Jetoni në të tashmen

Kjo është ajo që ju bëni , ajo që tani që ka rëndësi. Trajtojeni çdo ditë si një dhuratë dhe një mundësi për ju që të filloni  një ditë sa më të freskët.

6.Mësoni nga gabimet tuaja                 

Trajtojini gabimet tuaja si një mësim.Mësoni nga gabimet e juaja

7.Jini të mirë për veten tuaj

Mos kritikoni ose fajësoni vetveten. Njihni vlerën tuaj dhe mos lejoni askënd t’ju marrë këtë veti. Mësoni të doni veten dhe ti  përqafoni gabimet tuaja.

8.Vlerësoni atë që keni tashmë

Ndalone veten tuaj duke u fokusuar në gjërat që nuk I keni  gjatë gjithë kohës. Gjeni bukurinë në atë që e keni  tani dhe përpiquni ta shijoni atë çdo ditë.

9.Shkoni pas ëndrrave tuaja

Merrni shans edhe nëse nuk jeni të sigurt se si do të dalin gjërat. Mos lejoni që frika juaj të të kontrollojë. Ju keni një jetë për të jetuar kështu që  kjo që po e bën tani juve ju  llogaritet. Ndryshe / KultPlus.com

Të ngjajshme