Gjërat që nuk do të bënte asnjë grua franceze

27 Janar, 2021 - 4:57 pm

Gratë franceze kanë qenë prej kohësh të famshme për stilin e tyre unik, të sofistikuara dhe pamja e tyre admirohet gjithmonë nga gratë e huaja. Shumë gjëra kanë ndryshuar gjatë shekullit të kaluar, por mënyra se si gratë evropiane mbajnë veten e tyre, për sa i përket modës vazhdon të kënaqë mjeshtrat dhe admiruesit e bukurisë femërore.

Ja disa nga veçoritë e jetesës së grave moderne franceze:

Gratë franceze nuk përdorin injeksione bukurie

“Duajeni veten dhe trupin tuaj!” Kjo moto e jetës, të cilën shumë gra franceze e kanë adoptuar, duhet të ndiqet nga të gjithë ne.

Gratë franceze nuk i ndajnë problemet me të dashurat e tyre

Gratë moderne franceze kanë mënyra aktive të jetës, që do të thotë se nuk u kushtojnë aq shumë kohë miqve dhe tubimeve të tyre së bashku. Në vend që të ankohen me njëra-tjetrën për burrat e pakujdesshëm ato kalojnë kohën e tyre të lirë sa më të lumtura, duke shijuar kënaqësi të thjeshta dhe nëse është e nevojshme, duke iu drejtuar psikologëve për ndihmë.

Gratë franceze nuk do të ndjekin kurrë trendet e modës në dëm të shëndetit të tyre

Komoditeti dhe shëndeti vlerësohen mbi gjithçka tjetër për gruan moderne franceze. Këpucët e tenisit nuk i ndalojnë gratë franceze të qëndrojnë si “zonja”.

Gratë franceze nuk nxitojnë për martesë

Ndërsa gratë në vendet e tjera dëshirojnë të martohen sa më shpejt që të jetë e mundur, gratë franceze nuk përpiqen ta bëjnë këtë. Statistikat tregojnë se gjithnjë e më shumë ato preferojnë të fillojnë të kërkojnë “të duhurin” vetëm pasi të jenë 35-vjeç.

Gratë franceze nuk blejnë rroba të shtrenjta

Edhe pse Parisi është një nga kryeqytetet kryesore të modës në botë, vendasit nuk janë të etur të paguajnë një pasuri për rrobat. Realiteti është se parisienet moderne zgjedhin rroba me çmime të moderuara.

Gratë franceze nuk ndjekin dietat

Gratë parisiene të rritura as nuk mendojnë për dietat e rrepta. Në vend të kësaj, ato shijojnë ëmbëlsirat dhe brioshët e tyre të preferuar dhe vetëm pak kufizohen kur bëhet fjalë për meze dhe darka.

Gratë franceze nuk konsumojnë në vende të zhurmshme

Lokalet këtu nuk ndezin me zë të lartë muzikën, ato i ndihmojnë parisienet të harrojnë për ritmin e çmendur të qytetit të madh, të paktën për një minutë. /konica/ KultPlus.com

Të ngjajshme