Gramoz Vokrri dhe avokati i tij ende nuk e kanë marrë vendimin, e FFK ‘krenohet’ me refuzimin e Gjykatës

4 Prill, 2022 - 2:39 pm

Federata e Futbollit të Kosovës ka publikuar vendimin e refuzimit të ankesës së Gramoz Vokrrit për pezullimin e Kuvendit Zgjedhor të FFK-së, përcjell KultPlus.

Gjykata Themelore e Prishtinës, sipas njoftimi thuhet se nuk është kompetente në pikëpamjet ligjore për ta gjykuar këtë lënde, dhe kësisoj edhe e kanë refuzuar.

“Gjykata pas shqyrtimit paraprak të padisë, në përputhje me nenin 17 dhe 19 të LPK-së, shqyrtoi kompetencën lëndore të Gjykatës në këtë çështje juridike dhe vlerësoi se Departamenti për Çështje Administrative i Gjykatës Themelore në Prishtinë, nuk është kompetente në pikëpamje lëndore për të gjykuar këtë lëndë”, thuhet në aktvendimin e gjykatës.

KultPlus ka kontakuar me Gramoz Vokrrin dhe ky i fundit ka deklaruar se përkundër faktit që FFK ka publikuar këtë vendim të Gjykatës, ai dhe avokati i tij nuk kanë pranuar një vendim të tillë.

“Është e çuditshme se si FFK-ja ka qasje në këto dokumente. As unë e as avokati s’kemi asnjë njoftim për këtë çështje”, thotë Vokrri për KultPlus.

Kuvendi Ligjor i FFK-së ia refuzoi kandidimin për kryetar, duke ia shpallur disa nënshkrime të pavlefshme, përfshirë klube sikurse Ulpiana e Prishtina.

FFK përmes një postimi në “Facebook”, ku edhe ka përfshirë pjesën e vendimit, e ka quajtur “fitore” këtë çështje, pasi fjalët e vendimet e tyre dolën të jenë të sakta.

FFK pritet që të mbajë zgjedhjet më 6 prill, derisa ato do të monitorohen nga UEFA, MKRS dhe organizata të tjera kompetente për këtë çështje.

Më poshtë mund ta lexoni postimin e FFK-së rreth kësaj çështjeje. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme