Gratë shqiptare në Amerikë me mision bamirësie për fëmijët autik të Kosovës

9 Mars, 2020 - 4:15 pm

Gratë Shqiptare në Amerikë, në shtetin e Chicagos kanë organizuar një organizim bamirësie për t’i ndihmuar fëmijët me autrizëm në Kosovë, shkruan KultPlus.com

Ish-Ambasadorja në ShBA, Vlora Citaku, ka bërë të ditur këtë lajm si dhe ka falënderuar të gjitha ata që kontribuan në këtë organizim.

“Mbi 500 gra u mblodhën dje në Chicago në një ndenjë bamirësie me qëllim të mbledhjes së fondeve për të ndihmuar fëmijët me autizëm në Kosovë!

Falenderoj shkollën shqipe në Chicago “Kongresi i Manastirit”, mësuesen Qëndresa, dhe të gjitha gratë pjesëmarrëse që edhe mbrëmë dëshmuan zemërgjërësinë e tyre”, ka shkruar Citaku në Facebook.

Të ngjajshme