Greta Thunberg: Të qenit ndryshe është një superfuqi

1 Shtator, 2019 - 9:30 am

Greta Thunberg, së fundi është nominuar për Çmimin Nobel te Paqes, ajo e nisi e vetme një protestë në muajin gusht në Suedi Greta Thunberg, themeluese e lëvizjes “Youth Strike for Climate”

Greta Thunberg, ju është drejtuar atyre që e urrejnë apo e konsiderojnë ndryshe, përmes një statusi në llogarinë e saj në twitter, duke ju thënë:

”Kur ata që të rrejnë për pamjen dhe për faktin se ju jeni ndryshe, kjo do të thotë se ata nuk kanë ku të shkojnë. Dhe atëherë e dini që po fitoni!

Unë kam Aspergers dhe kjo do të thotë se ndonjëherë jam pak më ndryshe se të tjerët. Dhe – duke pasur parasysh rrethanat – të qenit ndryshe është një superfuqi.”/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme