Hapet konkursi për drejtorin e Muzeut Kombëtar të Pavarësisë në Vlorë

21 Qershor, 2024 - 11:52 pm

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit ka hapur konkurs për pozicionin e drejtorit të Muzeut Kombëtar të Pavarësisë në Vlorë.

Ministri i Ekonomisë, Inovacionit dhe Kulturës, Blendi Gonxhja, në një postim në rrjetet sociale, ka ndarë detaje nga konkursi i hapur për Drejtorin e Muzeut Kombëtar të Pavarësisë në Vlorë.

“Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit shpall konkursin për Drejtorin e Muzeut Kombëtar të Pavarësisë në Vlorë! Nëse ke përvojë në studim, kërkim, dhe promovim të historisë së vendit”, shkruan Gonxhja.

“Aplikimet janë hapur! Për më shumë informacion dhe për të aplikuar, vizito faqen tonë zyrtare. Afati i aplikimit: 24 Qershor 2024, Dorëzimi i dokumentacionit bëhet në Zyrën e Protokollit në Ministrinë e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit. Adresa: Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, Tiranë./atsh/KultPlus.com

Të ngjajshme